Tiskara Kontakti Naklada Linkovi

1. Svemir u orahovoj ljusci
Svemir u orahovoj ljusci neizostavno je štivo za sve koji žele razumjeti svemir u kojem živimo. Kao i slavna povijest vremena, ova knjiga dočarava uzbuđenja koja se osjećaju i u znanstvenoj zajednici kad se tajne svemira počnu pred nama otvarati.
2. Sukob civilizacija
3. Hercegovački franjevci
4. Sedam navika uspješnih ljudi
5. Božja biljna ljekarna
6. DaVincijev kod

Za vrijeme svog službenog posjeta Parizu harvardski stručnjak za simbiologiju, Robert Langdon, saznaje da je u Louvreu ubijen vremešni kustos, a pokraj njegova leša pronađen zagonetni kod. Pokušavajući riješiti bizarnu zagonetku, Langdon i sposobna francuska kriptologinja Sophie Neveu polako shvaćaju da su tragovi rješenja skriveni u djelima Leonarda da Vincija. Sve se dodatno komplicira kad Langdon otkrije zapanjujuću kariku... Roman Da Vincijev kod je eksplozivna kombinacija rasnog trilera, eseja o povijesti umjetnosti i religijskog simbolizma - tajnovita ubojstva, fascinantne ezoterije, nastajale tijekom povijesti Zapada, narav osmjeha Mona Lise, tajne Svetoga Grala, ukratko Da Vincijev kod podjednako duguje Imenu ruže Umberta Eca kao i najuzbudljivijim romanima Roberta Ludluma.

7. Spisi sv. Franje i sv. Klare
8. Posljednja vremena
9. Šematizam-Hercegovina 1903
10. Vaše dijete
Odgoj djeteta je najkreativniji i najvrjedniji (a katkad, nažalost, i najpodcjenjeniji) posao kojega ćete se ikada prihvatiti. Dojenčad i mala djeca žive iz minute u minutu, iz sata u sat, a svaki trenutak njihova života zaokuplja njihove roditelje i druge ljude koji se o njima o brinu. A ono što dijete jest i kakvo će postati u dobroj mjeri određeno je upravo onim što i vi činite tijekom tih nebrojenih trenutaka...