Tiskara Kontakti Knjižara Linkovi Naklada
IZDANJA 1996.-2000.

Nakon 25 godina djelovanja u inozemstvu, Zajednica izdanja ranjeni labud doseljava u Mostar 1996. godine i odmah započinje s izdavačkom djelatnošću. U četiri godine djelovanja u Mostaru objavljeno je preko 50 naslova.
Fram-Ziral izrasta u ozbiljnu i respektabilnu nakladničku kuću na ovim prostorima i šire, te se neminovno javlja potreba za promjenom uređivačke politike i uvođenjem biblioteka i edicija.
Ovdje smo pokušali prikazati vam biblioteke, ali i knjige koje nemaju svoje edicijske pripadnosti. Katalog svih knjiga izdanih u ovom periodu u pdf formatu.

Darija Š. Klanac
Na izvorima Međugorja

Izdanje koje može poslužiti svim dobronamjernim istraživačima Međugorja, teolozima, komisijama kao i običnom puku pružajući im na uvid sve ono istinito i vjerno što proizlazi iz Međugorskih zbivanja prvih dana.
Stranica: 205
Format: 170 x 240, MU
Cijena: 13 KM
Tomislav Pervan
Pripravite put Gospodinu

Sretna je stoga okolnost i to što dr. fra Tomislav Pervan baš u ovome času nudi svoju knjigu s programskim naslovom: Pripravite put Gospodinu! Slijedeći Markove tekstove od nedjelje do nedjelje i kroz ostale blagdane crkvene godine, on istodobno čitatelja suočava s Isusom Kristom Markova evanđelja i senzibilizira ga za njegovo poslanje u sadašnjem trenutku Crkve, upozoravajući duh svijeta koji je suprotan duhu Isusova evanđelja.
Stranica: 273
Format: 140 x 200, MU
Cijena: 13 KM